28 april 2005

Uurff, Stockholm..

Jag försöker verkligen tycka om Stockholm, men det är svinsvårt. Folket med sin översittardialekt och -attityd. Jag VET att det finns massa stockholmare som är trevliga och snälla och att de som talar "översittardialekt" inte nödvändigtvis är översittare. Men usch, får ångest när jag är här. Skulle låta bli att åka hit om det inte vore för att syrran bor här.

Just denna gången är det ju faktiskt lite trevligare, min lillebror Julian är här också - för att praoa. Det är iaf nåt :) han är en underbar människa, skitrolig. Ikväll är det "FF" - syrran och hennes kille ska bort, så jag och Julle ska roa oss själva.

Igår var jag med Johanna/Tracit och gick på stan i timtal, det var najs! Tyvärr hittade jag ingenting att köpa, men det var trvligt ändå :)

Idag gick jag runt i Täby Centrum bara, och hittade ett par riktigt najsiga linnebyxor och en svart väska och lite annat smått å gott. Så denna dagen kommer jag nog vara ganska nöjd med tillslut :)

Nu ska jag hämta Julle vid stationen, han har precis slutat för dagen.

Bye!

1 kommentar:

Anonym sa...

Mysig läsning för en gammal mamma!