03 augusti 2006

4 minuter är inte SÅ illa :)

Det funkade ju finfint, 4 minuter tog det - om man ska tro blogg-klockan, det tänkte jag ju inte på att kolla ;) jek är förjävla bra den där :) han har fixat en assmidig lösning till mig :) *niga fint inför*

Nå, det jag skrivit till mojungle (förutom bilden, orka):

05:31
Urk, jag har varit vaken hela natten och pillat och donat, men är ändå inte trött :/ drygt..

06:20
Hur kommer det sig att killars händer ser så manliga ut när de tänder tändare? Själv ser jag mest fumlig och töntig ut. Fortfarande vaken, ja. Suck.

07:10
Okej. Ett sista försök. Kan jag inte somna nu vid 0707 får jag väl ge upp och gå upp istället. Håll tummarna.

10:10
3h iaf, inte illa. Men testar lite till..

Det sista skrev jag när jag fortfarande sov tror jag ;) Jag blev senare väckt av Annika (fina vännen från förr, som nu bor i Malmö) strax innan 12, och var helt groggy. Men sedan vaknade jag till ganska bra och är nu pigg som en mört efter mystepratbesök från Lina och mlemlan/Emelie :)

Nu ska jag försöka äta nåt!

Inga kommentarer: