15 augusti 2006

Helt otroliga drömmar (MMS-post)

Shit.

Min korta nattsömn var fylld av helt otroligt otroligt underbara drömmar. Tyvärr kan jag bara sammanfatta dem lite kort, skulle ta hela dagen annars.

Först drömde jag att jag var med i Stockholm när Thomas och en tjej som var en blandning av hans ex Rosa, hans syster Marie och en tjej som heter Vlona pratade om massa gamla minnen som jag verkligen inte var delaktig i.

Det var skitjobbigt.

Det var någonting om någon bok, som inte är en analog vanlig bok, utan snarare jämförbart med vad man skulle kunna se i en gammal kass scifi-serie: ett hologram som visar en kub liknande rubikskub, fast 8^3 ist för 3^3. När man "läste" boken flög man runt mellan alla rutor och kuber, och så var det helt plötsligt ett datorspelsliknande landskap, som man flög runt i och skulle..

Äsch, helt ärligt går inte den delen av drömmen att beskriva alls.

Senare i drömmen var det iaf en mardröm som jag styrde över, någon annans mardröm alltså.

Men helvete att man inte bara kan ladda ner drömmen från hjärnan, illustrerad och klar. Det går verkligen inte detta.

Jag är dessutom svintrött efter att ha somnat efter 7 och gått upp halv 9. Allt för att jag drack 2 color igår, och hade massor att tänka på inför möjligt framtida kanskejobb på ljud- och bildskolan (träffade klas mfl och pratade jobb och pastellila klänningar med morgonstånd).

I morse gick jag upp halv 9 för att dra till lbs och prata allvar, vilket förövrigt var vråltrevligt (även om folket jag pratade med säkert fick nog av en övertrött virrig och låtande katt), och nu måste jag verkligen däcka. Sömn ja tack.

Inga kommentarer: