03 augusti 2006

Mojungle - tuffaste prylen på ett tag!

Mojungle - "share your cell phone photos and videos".

Kolla in detta liksom:

Min lilla Mojungle, som visar min senaste MMS-tanke (obs, lägg till 9h
på klockslaget, och tänk på att åäö inte fungerar, så åäö = aao):


:)

Använd pilarna för att se mina tidigare/senare tankar.

Jag har suttit uppe hela natten, pillat med bloggen, försökt få MMS-->bloggen att fungera, men bara med halvdant resultat :( tackas tissetatten. Men denna prylen var ju förvisso ett lyft. Vill ju kunna blogga tankar mitt i natten, utan att behöva krångla. SMS och MMS skriver man i sömnen liksom ;)

Nu är det ont i huvudet och hunger som gäller, och totalt utan trötthet. Bara jävligt uttråkad :) Men ska försöka lägga mig och lyssna på CD-bok (Flickan som lekte med elden, sjukt bra).

Muntra upp mig med lite kommentarer, eller inlägg i min gästbok (på http://catindra.se) kanske :)

"God natt" *sucka uttråkat, men muntert* ;)

Inga kommentarer: