03 augusti 2006

Skickat med mobilen + uppdaterat med bilder

21:33

Nu ska jag snart gå ifrån Tobbes torsdagsfika, som söta Geta introducerade mig för. Har haft riktigt riktigt trevligt med det gänget, aldrig träffat dem förut - men det blir fler gånger :) kram till alla som var där! Mina bilder läggs upp snarast :)Nu har jag precis kommit hem igen och ska lägga in bilderna. OBS! Till er som var med: hittar ni er på någon bild och inte vill vara med, säg till!

Nå, bilder på Tobbes hem, med otroliga mängder.. saker! Gick inte att ta kort på allt, det var inte många kvadratcentimeter av hans väggar och tak som man kunde se! Möjligtvis taket i vardagsrummet då:


Vardagsrummet.


Tobbe i vardagsrummet.


Köket, Tobbe till vänster.


Vägg och tak.. i nåt av rummen. Köket?


Vägg och tak och en del av kökslampan (med kapsyler) till vänster, och en del av köksfönstret längst ner.


Flugsmällare som avskiljare mellan sovrum och vardagsrum.


_Taket_ i hans sovrum. Jag zoomade in på John Lennon och Yoko Ono som var precis ovanför huvudkudden. I taket alltså..


Beatles på väggen i sovrummet.


Ett "fönster" mellan kök och vardagsrum, som hade en otroligt fin svartvit bild uppsatt på.. "sig". Trött, kan inte uttrycka mig ikväll ;)

Jag hade väldigt trevligt :) gjorde pärlplatta och skrev citat på lappar som gömdes till hans 50-årsdag, och skrev autograf. Man vet ju aldrig om jag blir kändis!

Kram till allihop!

God natt.

Inga kommentarer: