03 september 2006

Rep

Det var sååååå kul att kolla (lyssna?) när Clifford och "pajkana" (jag kan inte bonnaspråk "tyvärr" ;)) spelade, som tur var fanns där öronpluggar och hörselkåpor (och mycket snus och sprit, men jag hoppade över det ;))!

Järnspikar (läser du, brorsan? Jag svor inte!) vad de imponerade på mig! :)

Ny frisyr, "Devilslock" eller nåt ;p

Hårt.

Pelle.

Det blev varmt!

Riktig trummis, visar upp sig för kameran också ;)

De var verkligen asduktiga, alla spelade alla instrument, och basriffet till nån Tool-låt fick mig att rysa av välbehag. Svinbra alltihop. Trots att deras "grundstil" inte är min stil ALLS (typ svensk "bonnpunk" ;D).

Det som imponerade mest var nog när de kom med förslag hur de skulle spela - nån bara visade för de andra hur han spelade och så hoppade de andra in och spelade på känn.

Man får ju inte välja, kanske, men Pelle imponerade mig nog mest. Han var svinbra vilket instrument han än spelade, I "liekd".

Han klämde även i med ett fett gitarriff/-solo/-whatever som faktiskt lät bra (och höll takten), även om det var konstigt ;D

Hur som helst, jag vill se dem fler ggr. Najs.

Hade även mysigt när vi gick ut, satt med dem på Nyfiket ett tag, tills de skulle äta på 7-milakö-äckel-Stantons. Då gick jag hem och lade mig :)

Inga kommentarer: