13 oktober 2006

Spa, middag och OZ! :)

Shit vilken mysig dag det blev igår :)

Började med att vakna (för sent), äta frukost/lunch med Rebecka och titta på Vänneravsnittet där Chandler och Monica förlovar sig, gah vad det är fint! Vi blev så fåniga :) Tihi.

Nån sekund senare ringde mlemlan och ville spa-a. Inte fel! :) Först gick vi och solade, som slutade med att vi trodde att vi sabbat ett solarium ("taket" trillade ner!), men det visade sig att hon som städar där hade slarvat med att sätta fast "tak-glaset" på solariumet *phew!*

Sedan gick vi till hotellet (Varbergs Stadshotell & Asia Spa som mlemlan jobbar på) och gick till spat, som jag tycker är sååå mysigt! Verkligen vackert och mysigt inrett, väldigt lugnt och fint.

 

Tvagning

Vi började med att gå till det lilla mysiga omklädningsrummet/tvagningsrummet och tvaga oss, som jag iaf vill kalla det när man gör det just på det spat. Man sitter nämligen på en liten träpall och skrubbar sig med... skrubbgrejs (vad heter det?), och häller vatten över sig med en träbytta. Otroligt mysigt. Allt till ljudet av mysig spamusik, i vacker miljö och i trevligt och fint (naket) sällskap :) *gilla*

När man är färdigtvagad sveper man in sig i en yukata (jättefin tunn svart rock), och flipp-floppar iväg i sina flip-flops mot poolen.

 

Vitalitypoolen

Poolen är asstor, med flera avdelningar där man kan få olika sorters vattenmassage - eller som jag och mlemlan mest gjorde: ligga i en slags soffa i vattnet och mysprata :)

Egentligen ska man ju vara tyst och lugn på spat, så klart, men jag är som känt väldigt kass på det, så jag pratade väl kanske lite för mycket och för högt ;)

Men det är så mysigt att bara babbla babbla babbla med mlemlan *mys* :)

 

"Hetpoolen"

Efter ett tag gick vi till den heta (tycker jag) poolen, som är en väldigt grund pool med riktigt varmt vatten, där man kan ligga och filosofera och bara träna på att slappna av - vilket jag borde träna på oftare.

Förra gången jag var där fick jag värmepanik och var tvungen att lämna poolen väldigt tidigt, men denna gången lade jag mig vid det öppna fönstret och hade en chans att ligga och träna avslappning - aaaah.. :)

Efteråt svepte vi in oss i våra yukata-sisar (fin pluraländelse där, mlemlan får hjälpa mig att ge sakerna rätt namn sedan ;)) och gick tillbaka till det lilla söta omklädningsrummet (det finns ett större också, men vi föredrar det mindre, färre folk och mysigare) och fixade iordning oss för att äta middag i restaurangen! Mmm..!

.. jag tror jag använde halva bulkpacket hudkräm som fanns där förresten, hrrm ;D

Mm, middagen. Gah.

Jag fick en "Donald Russel lammytterfilé, spenat- och getostlasagne, rödvinssås smaksatt med rökt vitlök" med ett glas rött fint vin, mmmm - tyvärr missade jag att skriva ner vad det hette, men det var Chilenskt iaf, mycket gott.

Till efterrätt fick jag "Vit chokladpannacotta, rårörda hallon, hallonsorbet, flarn av vit choklad". Också rikitigt mumsig! Finns bilder på mitt nya fina galleri: pics.catindra.se

Det var bland det godaste jag någonsin ätit i hela mitt liv, och så mysigt/lyxigt det kändes :)

 

Mmmmlemlan :)

Vi satt och pratade och myste, jag vet inte hur länge, bara så mys! :)

Efter solning, spa, varmrätt, efterrätt och mlemlans latte gick vi hem till mig, kröp ner under mitt täcke och kollade på ett avsnitt OZ - gah vad det var längesedan jag såg de senaste avsnitten! Jag tittade på säsong 1-3 för.. ja, kanske ett år sedan? Jag minns ingenting nästan, men nu när vi kollade på avsnitt 401 blev jag helt kär i serien igen :) mlemlan som tipsade mig om den, såå glad för det :)

I slutet av avsnittet ville jag se mer, men var såå trött så jag var tvungen att lägga mig, slocknade ganska fort. Vaknade till av att Thomas kom och kröp ner hos mig senare, och somnade om intill världens mysigaste korv.

Inte en dum dag alls! :) *puss på er*

 

Inga kommentarer: