29 oktober 2006

Uppe vid 9!

Idag, en söndag, gick jag upp vid 9! Helt chockad, minns inte vad man gör så här tidigt.

Inte orkat blogga på senaste, men kan nämna att Greger den snurrande dog 23 oktober, men att Greger den andra lever vidare och nu är 3-4 cm lång! Bamsemonster, se bild här.

Thomas är i Stockholm på Tinitus, kommer hem på måndag kväll.

Jag har ganska nyss blivit helt amazed över hur jag ska flytta till min nya lägenhet. Jag ska in och ut samma dag, 1/1 '07. Det är Nyårsdagen, då alla är bakis och flyttfirmor inte jobbar (röd dag). Hur ska det gå till?

Dessutom kommer jag hem från Stockholm först på kvällen, är där uppe med Thomas, syster och mamma för att fira mammas 60-årsdag 31 december (timing). Biljetter till föreställningen Mamma Mia är köpta för ett år sedan.

Vad jag har förstått har jag dessa val:

1. En flyttfirma erbjöd sig hjälpa till på följande sätt: hämta alla mina saker dagen innan jag åker upp till Stockholm, alltså 27 december. Sedan låter de sakerna stå i flyttbilen till efter nyår, 2 januari, då de flyttar in allt i nya lägenheten. Detta skulle de göra för 3000 kronor högst sa de (medans en annan firma erbjöd samma sak för 7500).

2. Jag betalar dubbel hyra en månad, och har på så sätt en hel månad på mig att flytta allt själv eller med hjälp av vänner. Skulle kosta mig 2988.

3. Jag kommer överens med killen som ska flytta in här efter mig om några extra dagar, han kanske inte heller vill flytta på nyårsdagen.

4. Jag får lösa det på kvällen 1/1 ensam, eller med hjälp av de få som faktiskt kan och vill ställa upp (om några).

Naturligtvis förbereder jag allt innan jag åker upp till Stockholm i vilket fall, innan jul helst till och med. Har redan börjar rensa i förrådet. Känns bra. Behövs verkligen, och jag behöver starta så här tidigt för att få det gjort känns det som ;)

Tips och hjälp mottages tacksamt.

Inga kommentarer: