15 december 2006

ARGH!!

Mitt livs kamp

Men GAH vad det är svårt att vara ensam ibland. Jävligt intressant att försöka rulla ihop en motstridig madrass kan jag säga.

När man dessutom har extrem knipa-ihop-låren-träningsvärk (pga flyttande och lyftande, inte nåt annat ;)), så är det helt omöjligt! Eller känns så iaf.

Men jag vann över korvarna iaf! Kan säga att det var bland det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv (fysiskt). För det var inte bara så att jag skulle rulla ihop madrassjäveln, jag skulle få in den i en sopsäck också. Vilket var som att försöka få på en OTROLIGT för liten kondom på en OTROLIGT för stor k*k. Eller två kondomer, en från varje håll. Medans madrassen inte ska rulla upp sig. Som en del kanske vet är det en hård madrass, både fysiskt och psykiskt ;) den ville inte ge sig, men jag vann!

Det var alltså bäddsoffans madrass jag brottades med.

Samma sak med sittkuddarna, för stora för sopsäckarna, men jag vann ändå, efter massa kämperier. Fy FAN vad jag vill ha flyttat nu, nu räcker det ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det har man ju varit med om några gånger... Alltså sätta på en för liten kondom på en för stor kuk...