14 december 2006

Okej, vad har hänt sedan sist?

Phew, en massa. Inget viktigt eller stort egentligen, så det som är dokumenterat av det lilla får räcka: bilder i galleriet.

Nå, jag ska flytta, som jag skrev sist. Massa krångel etc. Men nu har jag iaf nästan packat klart lägenheten. Bästa lösningen visade sig vara att jag flyttar ut ur lägenheten 100% redan nu innan jul. Mamma och Jenny kommer hit 22:a dec och hjälper mig städa det sista, sedan åker jag med dem till Borås och firar jul där.

Sedan blir jag hämtad i Borås 26:e dec av mlemlan som jag ska åka upp till Stockholm med. Där bor jag hos jolt några nätter, tills jag får bo hos syster inför nyårsfirandet med henne, hennes Eric, Thomas, mig och mamma. Mamma fyller 60, så vi ska fira henne genom att gå på musikalen Mamma Mia.

Sedan kommer jag hem på kvällen på inflyttningsdagen, 1/1. Då börjar jag antagligen flytta in, från förrådet där allt står nu. Jag fick ju tillgång till mitt nya förråd iaf, det hjälper enormt! :)

Det gamla är tomt nu, så där ska jag snart ställa ner så mycket av de bamsemöblerna jag har som får plats i det förrådet. Sängen, TV-bordet och soffan är det som skrämmer mig mest, blir svårast med dem.

Han som flyttar in efter mig sa dock att det inte gör så mycket om NÅN möbel måste stå kvar i lägenheten till kvällen 1/1. Schyst.

Nå, tillbaka till flyttjobbandet - men först lite sushi.

Meow.

Inga kommentarer: