01 februari 2007

Wake up with MTV and Darin

Nej tack? :)

Gjorde misstaget att sätta på MTV i morse innan jag skulle iväg, fyy f*n. Iofs fick jag se Billy Talent-videon igen, jag kan inte låta bli att gilla den låten.. "Fallen Leaves". Skitirriterande låt, men fast i huvudet ändå.

Nå, det är iaf så att jag har flyttat. Men har fortfarande inte hemtelefon eller Internet hemma. Sjukt handikappad, så synd om mig..

Jag har dock en kaffebryggare! Dricker inte kaffe, men en viss sötkorv köpte en bryggare till mig så att HAN skulle kunna få gott kaffe hos mig ;) och jag vet minst två pers till som inte blir helt ledsna över nyheten.

Jag sitter nu på skolan (Ljud och Bildskolan, lbs.se) och är tentavakt. Passar på att hinna med massa internetärenden man inte kan fixa hemma.

Det börjar väl snart bli dags att blogga lite bilder från nya lägenheten, det kommer det kommer. Ska bara komma ihåg att ta bilder först ;) allt för Kajsa!

Kan börja med att blogga lite ströbilder från förra veckan och helgen.


Börjar med det viktigaste: Geta (Gula Gubben) har rakat av skägget!! Kände inte igen honom på quizen!


När jag var hos pappa i Borås över helgen, så var vi på en spelning på Skivspegeln där. Astuff kille som spelade, men det tuffaste var ändå att det var Pelles skivbolag, haha. Hade jag ingen aning om, så helt plötsligt stod jag och Pelle face to face och sa "va fan gör DU här?!" ;)

Pelle:


Sedan åt vi på restaurang och Julle (äldsta lillebror) visade upp sin fina tröja:


På lördagen gick vi på myspromenad, och jag tog lite bilder på naturen och familjen. Kommer komma upp i galleriet (pics.catindra.se) när det vill funka igen ;)

Puss puss!


PS. Lycka till i Trollhättan, Rebecka :)

1 kommentar:

Anonym sa...

tihi, tak tak!
än så länge går det bra. ;)