13 maj 2007

Stockholm, Spybar-VIP, AFI, bowling och mys (skickat via MMS)

Uu, Jenny och Eric pussas! Jag vill också! (och när jag sa det högt så blev jag attackerad av Jenny som pussade och geggade ner mig :/). Vill ha Thomas-gos istället!

När jag kom upp till Stockholm vid 16 i torsdags så mötte syster Jenny upp mig på stationen och vi tog oss hem till henne på Sveavägen. Vi hade det allmänt väldigt mysigt den kvällen.

Först jobbade Jenny (hemma) och jag tittade på 2 filmer (Cube Zero och In Her Shoes som jag grät massa till, hmm), sedan spelade vi Killer Bunnies, tittade på "Monk" och åt väldigt gott :) tog bild på maten och mobilbloggade (mobilblogg.nu).

I fredags gick vi på jakt efter en kortblandare för att underlätta Killer Bunnies-spel ;) hittade ingen :/ vi köpte ansiktsmasker för att ha en töntig tjejkväll, men har fortfarande inte haft det ;)

På kvällen kom jag och Zwenzzon fram till att vi var i samma stad, och bara några gator från varann! De skulle ha fest, jag lovade att komma efter maten :) så vi gjorde mat (lax i ugn med kronärtskockor, med potatismos till), fantastiskt gott som vanligt. Sedan stack jag och Jenny till festen och hade askul!

Sedan skulle de ut, så syster stack hem, men jag hängde med ut.. Till Spybar, VIP.. Typ, wtf? Finn ett fel ;) hade svinkul iaf :) jag och Z gick därifrån vid 4. Vi barnslade oss så mycket vi bara kunde, skitkul :)

Nå, på lördagen då jag var bakis hela dagen hängde jag med syster när hon provade bröllopsklänning, sedan mötte jag Z, OpenTokix, Jolt mfl för att äta lunch. Jag fick i mig lite pannkakor bara ;) sedan stack jag direkt för att fika med söta Rebecka som jag inte hade träffat på aslänge! Svintrevligt :) fick träffa hennes väninna också, jättego :)

När det började närma sig konsertdags stack jag iväg till Gullmarsplan för att möta upp Patte, hans syster Jennifer, Johanna och Marika. Vi virrade runt ett bra tag innan vi kom fram till fryshuset där AFI skulle spela. De började spela ganska tidigt - man brukar ju räkna med att det tar tid innan förbandet börjar, och sedan innan huvudbandet börjar. Men det var inget förband, och de började i tid!

Ljudet var väldigt dåligt, men bandet var bra :) sångaren var en drama queen så det skrek om det, och han kråmade sig som fan :) lite kul. Synd att man knappt fick höra hans röst.

Tog lite bilder som kommer upp när jag kommer hem från Stockholm. Åker imorgon vid 10.

Ikväll ska vi (syster, jag och Eric alltså) bowla och sedan se Batman Begins och äta chirps (chips på kattspråk) och brie och dricka mjölk och mysa :)

Puss, folk! <3

Inga kommentarer: