16 maj 2007

Uppdatering och bilder från Stockholm

Tjo, kom hem i förrgår och är fortfarande lite halvt slut efter helgen. Ska bli skönt att kunna slappa ikväll.

Nå, på söndagen träffade jag Jennifer, Patte, Johanna och Marika igen för att fika lite, tills de skulle åka vid 15.

Marika, Johanna, Patte och Jennifer :)

De var sjukt söta och goa som alltid, men måste ju erkänna att jag är lite extra kär i Jennifer <3 ;)

På kvällen stack jag, Jenny och Eric iväg för att bowla - var svinkul trots att det gick svinkasst för mig :)

Mina fötter

Jenny fick ganska bra poäng, Eric fick väldigt bra poäng för att inte ha bowlat på 20 år! .. och jag fick kassa poäng med tanke på att jag bowlat mest av oss tre ;p

Finns mer bilder på http://pics.catindra.se/v/pahitt/20070510/ och http://www.mobilblogg.nu/Cat.

Snabb sammanfattning efter det:

Jag åkte hem tidigt på måndag morgon, tvättade och städade och diskade som en galning *duktig* sedan när jag skulle till jobbet igår fick jag för mig att min cykel var stulen! Blev skitupprörd och ledsen :/

Jag var på jobbet 11:30, och kom senare på att cykeln så klart står hemma hos Johanna, där den stått sedan hennes födelsedagsfest långt innan min Kroatienresa ;) ett under att den fortfarande levde och mådde bra, trots att den var klibbig efter att ha stått under en Klibb-Al hela tiden.

På jobbet fick jag en ny uppgift som bestod av att föra in sökandes info i excel-ark. Rejält drygt, men ändå ganska roligt.

Ganska snart efter att jag kom hem kom fnordpojk (<3) och var allmänt mysig som alltid, medans jag städade vidare i lägenheten *duktig igen*

Han skulle sova över för att han var/är på "Varbergsdagarna", som är ett företagsjippo här ;) När han försvann till middag på kvällen, så fixade jag matlådor *ännu mer duktig* med ugnsbakad lax med kronärtskockshjärtan och potatismos, mums. Jag lade upp massa bilder från helgen, och sedan lade jag mig strax efter klockan 22. Fnord kom hem senare, med Knirch/Thomas i släptåg, eller om det var tvärt om. Jag vet inte, jag sov.

Jag vaknade iaf av att någon pussade på mig, och ryckte först till för att jag trodde att det var fnord som slog mig ;D men det var söte-Thomas som pussades "bara" ;) Sedan somnade jag gott och började 9 imorse (ingen är sötare än fnord när han sover btw, iaf nästan ingen :)), och känner att jag behöver massa mer tid på mig för att fixa med excel-ark och grejs, så det är bäst att jag fortsätter nu - här blir det ingen lång lunch! ;)

Tjo!

PS. Imorgon kommer nog mamma och ska kolla på olika konstutställningar, det kommer nog bli mys :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad söt du är! <3