20 juli 2007

Helvete

I kort. För jag vill bara gråta. Flyget blev inställt. Höll på att inte hinna till stationen innan sista tåget hem gick. Som så klart inte gick. Blir hämtad av Emelie, vet inte vad jag hade gjort utan henne och Thomas just nu. David i England är besviken, jag med (skulle ha träffat honom för första gången på de 10 år vi pratat). Båda har förlorat pengar på detta. Allt är verkligen skit :( detta som skulle bli en sån bra helg :( tur att jag fick åka med ett besviket svensexegäng i deras taxi till stationen iaf.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag skulle kunna gråta en stor skvätt när jag läser detta, men inte hjälper det. Stor kram från mamman till tösen med det misslyckade skottlandsäventyret!
kraaaaaam

Anonym sa...

Kul att du läser min blogg. :) Jag läser din titt som tätt också. :) Tråkigt att du inte kom i väg till Skottland! Jag hoppas att du kommer i väg en annan gång.

Nej, jag har inga direkta sug efter något. Möjligtvis godis. Innan köpte jag aldrig godis, men det gör jag ibland nu. Salt och Surt. Men det är inga mängder..

branx sa...

Ryan Air.. Aldrig mer.
Sist satt jag 8 timmar på golvet
i Stansteedt då de ställde in plan
och hade sig. BLÄÄÄÄ!

*kramas på Cat*

Anonym sa...

It was DESTINY! :P