24 februari 2008

Aj aj aaaaaaj!

Precis lagt mig efter systers möhippa. Jag har ont i hela kroppen efter 4 timmars konstant dansande på en rockklubb, och ont i halsen av allt singstarsjungande och sedan rocklåtskrikande. Allt detta utan att vara full (jag alltså). Jag, vi, hade hysteriskt roligt på klubben :)

Jag och syster Jenny turandes om att slå/brotta bort killar från den andra, och dansade de flesta sorters danser resten av tiden (även mashed potatoes och twist). Jenny blev så klart apfull (konstigt när vi/de häller i henne sprit konstant från 11 på morgonen), så jag har precis lagt henne och klätt av henne, fixat mjölk till henne och fixat balja (iofs fixade Eric baljan).

Och sagt grattis till Emelie som fyller år! <3

Dagen började med att Heidi och Carin kom hit med champagnefrukost och en rosa prinsessklänning till Jenny. Med tillhörande spö (rosa med glitter), krona med slöja och uppdrag:

Hon (vi) golfade på ett sportcenter. Slog bollar på en skärm, läskigt och konstigt. Men jag var förvånansvärt jätteduktig! Vann över golfar-Jenny EN gång iaf ;p

Hon samlade ord om kärlek från folk på stan, och skrev upp dem med sin fina superrosa fjäderpenna på rosa papper. Vi fikade bullar och kaffe, och mer champagne till Jenny så klart.

Hon skulle även fota lite, jag vill inte avslöja för mycket om Eric skulle se detta.

Sedan drog vi till ett spa där vi bastade, badade och Carin, Heidi och jag masserade Jenny med olja. Vi fick mycket beröm!

Sedan drog vi hem till Heidi och åt jättegott, lekte lite med Jenny (t ex äcklig whiskyprovning, som jag slapp) och sjöng MASSA singstar (jag med!). Det viktiga var så klart att jag vann över Jenny, lalalallaaa *sjunga* ;p

Sedan drog vi till rockklubben (Rocks) och rockade rumpan av oss, som beskrivet ovan :)

Nu ska jag försöka sova. Längtar extremt efter Thomas speciellt pga en fruktansvärt jobbig dröm förra natten. Skulle iofs längta ändå, han är så bäst :) <3 Han är min kärlek.

Men längtar så klart även efter min röda dator som står hemma i Varberg innanför dörren äntligen, tack vare Patte! <3

Goo natt!

Inga kommentarer: