14 februari 2008

IKEA och Dell

Jag, Thomas, Martin/Gandalf och jek åkte till IKEA igår för att kolla runt.

Jag var smått överlycklig över att Thomas gick med på att åka med, och dessutom var positiv och verkade tycka att det var en bra idé att köpa täcken hem till honom (så vi kan ha varsitt singeltäcke istället för ett dubbeltäcke). Han är inte en "åkaåfixaperson", plus att han hade ont i huvudet, så det var en större deal att han var med än vad folk kan förstå kanske ;)

Jag köpte även ett nytt täcke till mig här hemma. Myys. Thomas kommer ha mitt gamla (bra) täcke och jag kan stuva undan det skabbiga syntettäcket han fick ha förut, uuusch. Och jippi ;)

Dessutom bestämdes det att Inrikta köper datorn av mig så att jag ska ha den som jobbdator, ASbra. Nu kommer ekonomin lösa sig ändå.

Inga kommentarer: