17 februari 2008

M1330 på väg

Fick just veta att min M1330 är på väg :) Skickades idag. Nu är ju den stora frågan: hinner den komma fram innan jag åker på torsdag? Ingen aning om vilken väg den tar. Vore ju riktigt najs att få med sig den till sthlm när jag hade utgått ifrån att få den först när jag kommer hem. Men vi får se.

Jag ska alltså till sthlm på torsdag, kommer hem på måndagen. Ska leka med Kajsa och syster-yster.

Mamma var på besök från fredag till lördag. Det var mysigt. Hon, jag och Thomas hängde och mös lite. Najs najs.

Imorgon fyller Geta år, hooray :) grattis sötkorv.

Och på söndag fyller söte-Emelie år *puss puss* synd att jag missar hennes fest på lördag :/ typiskt.

Nu ska jag ha det riktigt lugnt och skönt och bara slappa framför något av programmen jag blir retad för, t ex Top Models.

Mjau!

Inga kommentarer: