19 februari 2008

Nähä?

Nu bara någon minut efter förra inlägget såg jag att de uppdaterat sidan igen. Nu har paketet passerat Köpenhamn (eller är kvar, hur det nu funkar) och ny ETA är 22a. Vilket iofs inte hjälper alls, för att jag åker 21a.

Men fortsätter denna trenden har jag paketet igår ;D

Jag vet dock inte alls hur de tänker med ETA. Om arrival innebär min adress, eller hos dell eller nåt först. Ingen aning.

Jag kommer iaf räkna med att inte hinna få den. Känns bara lite mer typiskt nu när jag preciiis kommer missa paketet. Annoyance.

Med min tur (varför är jag så negativ alltid?) så kommer det även strula till sig för att jag inte är hemma för att ta emot paketet, så när vi bestämmer ny tid kommer det bli ännu mer uppskjutet. Jag kommer ju t ex inte kunna få den direkt när jag kommer hem på måndag, eftersom jag kommer hem lite för sent. Darn.

Oää *stampa med foten*

Inga kommentarer: