14 februari 2008

(Skickat via MMS)

Just nu känner jag att jag mår sjukt bra :) jag har det bra trots saker som går fel. Ibland har jag till och med tur även om otur är ofta. Jag hade kunnat ha det otroligt mycket värre och borde inte gnälla så mycket som jag gör. Förlåt för det. Jag har riktigt bra vänner jag trivs med, som faktiskt står ut med mig. Det är inte illa. Jag har en underbar pojkvän som kan vara helt fantastisk. Jag har ett hem jag trivs i och underbara föräldrar på ett lagom avstånd, som jag tycker om att träffa. Min syster är en av mina bättre vänner, likaså en av mina bröder. De yngre bröderna är de bästa småbröder man kan ha. Jag har ett fast jobb med relativt bra inkomst. Jag har prylar och får faktiskt resa ibland. Inse att allt är relativt, skärp dig och sluta gnälla katten! :) puss på mig själv.

Inga kommentarer: