20 mars 2008

Datorn

Nu har jag fått datorn (för ett tag sedan, hade den ståendes hemma när jag kom hem från Stockholm). Nu till vad jag tycker:

Jag gillar det mesta med den, men den har det fruktade CPU-tjutet, och trots att jag har gjort allt jag kan för att reducera det tjuter det fortfarande ibland. Det hjälpte konstigt nog att sätta på bluetooth, men jag installerade dessutom RightMark CPU Clock Utility och fixade inställningar jag hade tipsats om. Det hjälpte mer, men kostar tyvärr en hel del batteritid.

Men för mig funkar det bra med 2h batteritid. Jag är van vid värre. Jag vet ju att det inte hjälper att lämna in datorn eftersom problemet gäller alla m1330 (och fler) och är "olösligt". Än så länge. Får hoppas på lösning snart, men betvivlar att den kommer än på länge.

Att fläkten får jobba hårdare och därför låter mer pga RightMarkprogrammet är värre, men man vänjer sig.

Jag retar mig även på att tangenterna ibland gnisslar när man skriver på dem, men det kan man stå ut med.

Jag älskar faktiskt Windows Media Center och fjärrkontrollen, kan äntligen kolla på serier i sovrummet ;)

Datorn är vackert röd och svart, men tyvärr silver också - vilket stör min rödsvarta vardag ;D

Nädå, i allmänhet är jag glad att jag köpte datorn, men känns som att man borde kunna få en del av pengarna tillbaka med tanke på CPU-problemet.

Hmpff.

Bilder på uppackningen: http://pics.catindra.se/v/blandat/m1330/

Inga kommentarer: