02 juni 2008

Sedan sist

Nu ska vi se, vad har hänt sedan sist?

Jag med mitt kassa minne får inte skjuta upp att skriva om vad som hänt, det är inge bra ;)

Nå, jag har i alla fall firat min yngsta bror Valentin som fyllde 13 den 22 maj, varit på IKEA, på fackkurs i Sthlm och firat mig själv den 26 maj. Jag fyllde 28.

Valentin
När vi firade bror (en vecka för tidigt pga fackkurs) så hade jag och min äldsta lillebror Julian gjort ett spel till honom, plutt.catindra.se. Det blev faktiskt riktigt lyckat, och ojojoj vad vi jobbade hårt på det!

Det är ett "klurspel" där Valentin fick gå runt i olika rum och lösa pyssel och klurigheter för att komma vidare, och till slut hitta sin present (100 dollar, inför USA-resan de ska på).

Klurigheterna var allt från "7!+7" till att hitta en röd liten plastbåt i en damm IRL. Riktigt roligt, tyckte vi iaf. En del, t ex syrrans man Eric och mellersta brodern Adrian, blev lite/väldigt uttråkade eftersom spelet tog halva dagen ;)

Jenny däremot blev väldigt engagerad, ritade karta och allt ;)

IKEA
Innan jag åkte upp på fackkursen så åkte vi (Gandalf, mlemlan, Thomas och jag) till IKEA, där jag köpte en ny byrå att ha inne i badrummet eftersom den gamla är icke-Cat och dessutom möglig pga förra badrummets kassa konstruktion.

Eftersom vi handlade så mycket så fick inte Thomas plats i bilen när vi skulle åka hem, så vi dumpade honom på IKEA och drog hem.

.. eller snarare han anmälde sig frivilligt att åka med jek som ändå skulle till Varberg om typ 10 minuter eller vad det var ;)

När jag kom hem byggde jag som en gaaaalning:Fackkurs
Jag åkte upp torsdagen den 22 maj och stack direkt hem till Jenny där bara Eric var hemma, så han och jag kollade på en film (Untraceable, riktigt bra) tills hon kom hem från en jobbmiddag. Så mös vi allihop, och gick och lade oss.

Nästa morgon stack jag iväg till stationen där jag skulle möta upp fackfolket och ta buss till hotellet vi skulle bo på. Yasuragi hette det, ett helt fantastiskt spa-hotell!

Jag började prata med nån tjej som hette Maria innan vi steg på bussen, trevlig tjej.

När vi kom fram så minglade vi och sedan satte vi oss för att äta lunch, väldigt gott och trevliga människor! En kille som hette Emil åt med oss, han var väldigt trevlig så honom hängde jag/vi då och då med sedan.

Sedan var det mingel igen tills föreläsningarna började.

Finns massa bilder från detta på min mobilblogg.

Sedan fick man sina rum, där man även fick en Yukata:


Senare var det middag, namnam, då jag satt bredvid en tjej som heter Sara. Jättetrevlig och rolig!


Sedan var det dags för spa, jätteskönt och trevligt med Saras och Emils sällskap.

Efteråt blev jag tyvärr jättesjuk och var tvungen att gå till mitt rum, där jag fick nöjet att lida av feber hela natten och mådde dåligt hela nästa dag också. Tur att syster kom och hämtade mig vid lunch, annars hade jag inte fått i mig mat den dagen.

Eller jo jag beställde frukost på sängen för att få i mig ngt, det var inte alls dumt faktiskt. ^

Men när Jenny hämtat mig drog vi till Pannkaksstället Sirap och åt.Nästa dag bjöd hon på brunch! Inte alls dumt, och sedan gick vi på bio och såg Indiana Jones, den var väldigt.. Indy ;)

Hela tågresan hem kollade jag på serier och retade mig på att internet var kasst ;)

Min födelsedag
När vi firade bror (firade honom helgen innan 22 maj) så passade vi på att fira mig lite grann också, jag fick after eight och 500 spänn. Inte dumt alls. Speciellt med tanke på att de var helt oförberedda på att fira mig just den dagen.

På min födelsedag väckte Thomas mig med frukost på sängen: physalis, nötcremepåsar, mackor, te, vaniljhjärtan, juice i vinglas, tända ljus i nya ljushållare, en "Mat som håller dig ung"-bok och massa pussar och kärlek och mys :) INTE dum start på dagen!

Sedan kom mamma och hälsade på strax innan lunch, och hon kom med fint vin och mer pengar! Inte alls dumt. Vi gjorde paj (är ni förvånade att jag gjorde mer paj? ;)) och mös med serier och prat. Det var inte så dum fortsättning på dagen :)

Innan helgen föreslog Patte att han, jag, Johanna, Thomas och "några till" kunde gå ut och äta på Grappa på min födelsedagskväll, så kunde de bjuda mig som present.

Jag mitt nöt började bjuda in massa folk. Eftersom alla är connected i Varberg så slutade det med att jag bjöd in alla jag kände (man vill ju inte lämna nån utanför, som kommer märka att de andra blev bjudna), vilket blev.. många. Riktigt roligt iofs, men inte riktigt Pattes och Johannas tanke med det hela, vilket skapade lite morr. Men det löste sig genom att Patte bjöd mig denna gången, och Johanna bjuder mig när vi tar en middag bara vi fyra någon gång. Det är en lösning jag inte förtjänar eller tänker klaga på ;)

Hur som helst, vi förbeställde mat eftersom vi var så många (13 som skulle ha mat, 14 kom). Mumsmumsmat verkligen :) Tyvärr glömde jag totalt att ta kort under kvällen, men hoppas och tror att Patte tagit några.

De som kom var: Gandalf, Johanna, Patte, Thomas, Olle, Lena, Alexander, Ida, Erik, Peter, jek, Madde, mlemlan och jag då :)

Jag tog en halv gratinerad hummer som förrätt och fasan till huvudrätt och citronsorbet till efterrätt - OMNOMNOMNOM!! (TACK Patte! <3<3<3)

Jag fick dessutom en drink innan maten av Ida, kommer inte ihåg vad den hette, men den var jättegod, trots avsaknad av mjölk ;D

Erik (en på Thomas jobb) kom med vin till mig, Madde och Mlemlan med små ljushållare, Alexander och Ida med presentkort på kläder (med shoppingsällskap! Puh :D), Olle och Lena med presentkort på Cervera, Thomas kom med två paket som såg ut som paket med knark, men de innehöll faktiskt inte knark, de innehöll ett DS och ett klurspel! \o/Jag som inte ens hade väntat mig presenter, jätteroligt! :)

Nu är ju bara frågan när man ska ha festen också ;) svårt att få med alla, folk har ju andra planer de jävlarna.

Cat sjuk
Bara någon dag efter min födelsedag blev jag jättesjuk, superförkyld med halsont och allt. Är fortfarande sjuk, men bättre nu.

Rebecka kom på besök en snabbis mellan tågen i lördags, och hon hade med sig en present! Jättefina glasunderlägg! \o/


Thomas har verkligen tagit hand om mig ordentligt, han är såå bäst. Han har handlat och fixat och matat och klappat och kramat och myst med mig. För att inte tala om vad han gjorde igår och imorse!

Jag hade somnat i soffan (han var iväg och jobbade sent igår, söndag) och vaknade av att Thomas klädde av mig. Nej inte snuskigt. Han bäddade ner mig i täcket han hade flyttat till sängen från soffan, och så hade han (medans jag sov) värmt mjölk med honung och ställt vid sängen, lagt dit mina mobiler på laddning, stängt av allt och släckt i lägenheten och dessutom gjort en bamsemacka till mig och lagt i kylskåpet så att jag skulle kunna äta den idag! <3<3<3

Dessutom handlade han till mig imorse för att han inte hann det igår, så nu har jag ännu mer physalis och mjölk \o/

<3<3<3

Love love love.

Inga kommentarer: