28 juli 2008

Det börjar inte bra..

Skulle ta tåget till Borås 18:35, men de ropade ut att det skulle ersättas med buss.. Det ropade de ut om och om igen i nästan en timma, utan mer information, innan det kom någon buss. Den bussens förare sa att han fått order om att köra 19:52 - samtidigt som nästa tåg.. Men när han fattade att det skulle gå ett tåg också så blev han osäker på om han skulle köra alls. Det är sjukt varmt och fanns ingenstans att sitta utom i tåget som ska gå snart. Så jag satte mig där eftersom jag inte orkade stå längre. Varmt som en bastu i tåget.. Jag är sjukt trött och irriterad, så om någon ber mig om betalning så kommer jag att explodera.. Men jag antar att de kommer vilja ha betalt eftersom detta tåget går i tid. Gah.. :/ och jag säger bara _stackars_ de som jobbar på tågen idag. De får så sjukt mycket skit för något som inte är deras fel, och verkar vara ordentligt kaos idag. Puss på Rebecka. Men tjejen i högtalarna vill jag mörda ;) sämre info har jag nog aldrig fått. Ok om hon sagt att ersättningsbussens tid inte är klar än, eller annat. Men att bara säga att tåget ersätts av buss om och om igen så länge var urkasst. Blä. /klagocat

Inga kommentarer: