29 juli 2008

Framme på Norderön

Äntligen sitter jag på en bänk på Norderön, utanför familjegården. Sitter och läser vidare i andra boken i Stephenie Meyers vampyrserie. Mys. Men vägen hit var väl sisådär om man ska räkna med resan till Borås igår..

Jag kom fram till Brämhult där pappa bor först vid 22:30.. Det innebär att min resa till Borås som normalt tar 1h tog ungefär 4h.

Hur som helst. Jag kom fram, var trött och grinig, men fick lägga mig i stort sett med en gång. Jag förberedde packningen och mig så att jag lätt skulle kunna gå upp vid 3:30 och bara hoppa in i bilen när pappa ville åka runt 4. Am alltså.

Det gick svinbra. Jag var helt klar och nästan pigg när pappa kom ner för trappan för att väcka mig. Vi åt lite frukost och packade med oss några mackor och potatissallad och rostbiff och körde iväg.

Jag hade förberett mig på att somna nästan med en gång, men kände mig pigg, så vi satt ömsom bekvämt tysta ömsom pratiga i flera timmar innan vi stannade för en andra frukost vid en gammal gruva.

Efter det sov jag i nästan en timma, medan vi lyssnade på "pappamusik" (tex blues). När jag vaknade lyssnade vi vidare och pekade på fina omgivningar och pratade. Mysigt.

Lunch i John Ericsons hemstad vid en vacker sjö, sedan var det inte långt kvar. Vi handlade i Svenstavik och åkte färja och tjo så var vi framme! Känns som om det gick väldigt fort. 4:30-14:45.

Vi gick runt och kollade på den nyrenoverade vinden som ska bli övernattningsrum med kök och dusch och allt :)

Bilder på mobilbloggen.

Nu förbereder vi för att grilla, med Jenny och Eric som redan var här. Mys :)

Inga kommentarer: