28 juli 2008

Svårt att skriva "hänt sedan sist"

Det var så längesedan jag skrev nu, så jag med mitt kassa minne kan inte riktigt rapportera vad jag gjort ;) men tack vare mobilbloggen kan jag iaf berätta lite :)

En sammanfattning av det jag faktiskt minns är att jag blev magsjuk efter "Cat sjuk", och sedan förkyld igen. Så nu hoppas jag att det räcker med sjukligheter.

Jag åkte till Stockholm igen för att bo hos syster, hänga med Rebecka och gå på Kajsa-fest. Blev bjuden på fransk restaurang (grodlår) av syster för att fira min födelsedag i efterhand.

Köpte härliga utsvängda jeans!

Jag blev även finally övertalad av 3 att byta abonnemang (hade ett fantastiskt, 500 sms/mms och 30 minuter per månad) för att kunna få ny telefon. Jag har inte kunnat förlänga mitt gamla eftersom det inte finns längre, och har därför inte kunnat få nån ny telefon av dem. Men nu gick jag med på att byta ab till ett "vanligt" som blir dyrt för mig eftersom jag är smsare.. men jag fick iaf äntligen min N95 8GB ;)

Jag fick den 12 juni och är fortfarande svinnöjd.

Har varit på IKEA igen och haft myskväll hemma hos Ida och Alexander i deras lägenhet (innan de flyttade mao).

Har träffat Anne för första gången på sjukt länge och träffat hennes lilla Mira! Det var superkul att se Anne igen, jag inser hur mycket jag saknat och saknar henne.

Jag hade mysdagochkväll med några nerdar (mlemlan, gandalf, jolt, knirch), tjejfilmkväll med Ida och Johanna och Norrlandsmatskväll (renskav <3) med Alexander och Ida :)

Sedan färgade jag håret, waaaaah! Blonderade mig vitgulorange, inför att färga håret rött igen (ville ha ljusare grund bara). Finns ganska roliga bilder på det på mobilbloggen.. ;)

Jag har varit på lillön med Jenny och pappafamiljen och haft det mys, och firat Julle och Adde (Julle fyllde 18 den 7:e juli, men firades en vecka sent pga deras USA-resa, och Adde fyllde 15 den 18:e).

Den 13:e hälsade jag på hos Alexander och Ida på deras nya gård! (fint!) Hjälpte till att bära lite möbler och sånt där.

Den 19:e var jag på fest hemma hos Madde, och nu i förrgår till igår var jag hemma hos Alexander och Ida i deras fina hus de köpt! Mysigt, fint och väldigt god mat och gott sällskap :)

Jag har haft semester nästan hela juli, inte alls dumt :) stresskadad, absolut, börjar först nu kunna börja slappna av :/

Nu ikväll ska jag åka till Borås för att imorgon bitti-bitti (tiiidigt!) åka bil med pappa upp till släktgården på Norderön i Jämtland (en hel dag i bil utan AC, myysigt :/). Syrran och hennes Eric är där, ska bli kul att hänga med dem. Åker hem igen på söndag. Sedan jobb igen på måndag.

Därefter blir det att åka ner till Malmö den 8:e inför flyg till kryssning i medelhavet den 9:e :) kommer hem till Sverige 16:e, men stannar i Malmö en vecka för att få vara med på Malmöfestivalen - men kommer jobba under tiden jag bor där nere.

Innan myset hos Alexander och Ida färgade jag nackhåret svart igen förresten, och ska innan kryssningen färga håret med henna igen (längtar).

Sådär. Det är det jag kommer ihåg, och det som är planerat just nu iaf ;) lägger väl till mer allt eftersom. Ursäkta den tråkiga opersonliga virriga rapporten, men kände att jag låg lite för mycket efter för att kunna skriva nytt, men nu kan jag börja skriva nytt igen iaf ;)

Mjau!

Cat

Inga kommentarer: