27 augusti 2008

Gah

Har svårt att somna. Är det ren slump tror ni att jag drack cola för första gången på länge idag? Suck. Jag lär mig aldrig. Men det är ju så gott..

Jag har förresten spenderat senaste kvarten med att lura runt i lägenheten och lyssna/leta efter det konstiga, knappt hörbara, högfrekventa pipet/tjutet som bidrog till att jag inte kunde koncentrera mig på ljudboken (Peter James - Levande Begravd, rekommenderar verkligen boken!).

Tillslut hittade jag orsaken: min gekåskopia-nokialaddare under nattduksbordet. Drog ur den och fick lugn :)

Jag har verkligen superhörsel när man inte vill höra bra, och askass hörsel när man faktiskt vill höra något - som vid samtal. Gah. Annoyance.

Apropå boken. Jag kan rekommendera författaren faktiskt. Förra boken av honom jag lyssnade på var verkligen otroligt bra! Ett Snyggt Lik. Läs den.

När jag ändå är inne på temat kan jag fortsätta att rekommendera böcker. Läs Twilight-serien av Stephenie Meyer. En underbar ungdomsbok-serie. Böckerna heter Twilight, New Moon, Eclipse och Break of Dawn på engelska. Men de har fånigt översatta namn på svenska, tror första heter "Om jag kunde drömma". Avslöjar helst inte vad de handlar om, de bör läsas ovetandes. Mycket läsvärda om man vill ha mys och "ungdomsspänning" :)

Jag har förresten pinsamt nog blivit smått besatt av en vardagssak.. Tracit hade fina "kökspåsar", vet inte vad jag ska kalla dem, ni vet i stil med fryspåsar, sådana man använder till massa olika saker. Hur som helst. Hon hade köpt dem på ikea, ziplockpåsar med lite mönster på. Jag blev asförtjust över idén att göra en tråkig vardagssak så fin och trevlig, så jag ska köpa massor när jag får chansen ;) sök på ordet "påsar" på ikea.se, och kolla sist i listan. En röd och en grön påse. Fina va? ;)

Nä nu ska jag göra ett allvarligt försök att sova. God natt!

Inga kommentarer: