07 augusti 2008

Mitt uppe i resfebern

Nu är jag hemma från Norderön och packar och donar inför att resa till Barcelona där vi ska starta vår kryssning, jag, Thomas, fox (Joakim), Tracit (Johanna), Eel (Alexander) och Ida. Jättekul! Nervöst men svinkul :)

Norderön var fantastiskt mysigt och trevligt. Vi träffade massa massa släktingar, som jag inte riktigt hade koll på vilka som var vilka, och visste knappt att jag hade dem alls ;D Farmors syskon, och deras barn/pappas kusiner, och deras barn/mina sysslingar :) Svinkul. Har kontakt med några få sysslingar via MSN nu.

Det enda vi gjorde på Norderön var egentligen att förbereda inför stora släktfesten på fredagen, och läsa och mysa. Perfekt semester. Ska upp igen nästa år, men funderar på två veckor då.

På Norderön (vid Frösön, Östersund, Jämtland) har vår släkt på pappas sida en gård, där farmor och hennes syskon fick en sjättedel av gården var. Så när vi var där bodde vi alltså i pappas sjättedel han ärvt av farmor.

Jag håller på att lägga upp bilder från resan:

Gå till mitt galleri »

Jag kommer försöka att kommentera bilderna lite senare.

Nu måste jag packa och fortsätta förbereda inför nästa resa ;)

Mjau!

Cat

Inga kommentarer: