29 december 2008

Jul! 4

På torsdagen åkte jag och thomas till hans familj i västerås på eftermiddagen. Där var en familjefest med 15 gäster på gång!

Tur för mig att alla är så underbart gulliga, annars skulle jag ha dött..

Hans systerson lekte tomte, jag trodde jag skulle dö av skratt! Han var skitrolig! Han är väl kanske 10 år, och har underbar humor ;D

Nå jag fick massa julklappar! Det hade jag verkligen inte väntat mig :) vi fick ju en del ihop, men jag fick saker som var bara till mig också. En pyjamas och en adventsstjärna från thomas mamma, en fotoram från thomas syster lena och en nyårshatt från thomas syster anna :D

Vi tittade på en del film förresten: flykten från ny (måndagen), ett päron till farsa (tisdagen), alvin and the chipmunks på julafton och the chipmunk adventure och class act i västerås den 27e innan jag skulle åka hem :)

Thomas syster lena med hennes barn kom och fikade med oss strax innan jag skulle åka, mys.

Sedan åkte jag hem! Spelade Spiderwick och zelda på ds nästan hela vägen hem :) när jag kom hem lade jag mig nästan med en gång, det var sent.

Inga kommentarer: