09 december 2008

Men gah..

Jag och blogg.. jag är så kass på att uppdatera den.

Det har hänt så mycket på senaste att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva.. hmm..

3-4/10 var jag i Borås hos pappafamiljen med Jenny och Thomas, enligt mitt galleri iaf ;) (pics.catindra.se/gallery2) det var jättekul minns jag iaf, vi byggde med klossar vilket låter barnsligt, men det VAR kul, lovar.

7-8/10 var jag i London med Ida och Johanna! Jättekul. Shopping och engelsk mat och mysigt sällskap :)

11/10 var jag på loriels och hedwigs bröllop. De kallade sig iaf så på den tiden då jag hängde med dem, Jonas och Adina (fd Ragnhild). Vackert bröllop!

18/10 Inflyttningsfest hos tru, mysigt!

25/10 blev det Bunniesspelkväll med Ida och Johanna. Vi lagade mat (mest Johanna ;D) och efter Bunnies gick vi till Biblioteket och såg en man spela upp Edgar Allen Poes "Den svarta katten", som är en av mina favoritskräckhistorier :) vi hade tur att jag fick en broschyr av en granne som gällde den kvällen, kulturnatta i Varberg.

29/10 frossade jag och Gandalf i chokladpudding/-mousse. Namnam.

31/10 var loriel/Jonas på snabbesök i Varberg. Sov över i bäddsoffan. Han skulle jobba i Göteborg. Kul! Sällan jag ser honom.

7/11 var det "hästtjejfest" hos Ida med goood mat! :)

21-22/11 Alexanders stora gårdsfest (30-årsfest). På fredagen var det mys och Bunnies. På lördagen lite mer röj och Singstar och grejer! Jag färgade om håret innan festen på lördagen.

24/11 blev jag Lady Cat Lindblad ;)

Inga kommentarer: