21 december 2008

Mer möbler

När Thomas och Gandalf kom senare på kvällen så bar vi ut soffan och fikade i vardagsrummet för första gången! Äntligen :) sedan när Gandalf åkt, kanske vid 20, satte vi igång på riktigt med att möblera. Vi rotade runt efter alla möbler och fixade så alla iaf står i rätt rum (allt har stått huller om buller i bibliotek och datorrum i väntan på vardagsrummet), sedan fixade vi och donade tills det såg så fint ut som möjligt överallt! Vi skulle ju få mamma och hennes Claes på besök nästa dag! ;) så vi höll på till 04.. Sedan stupade jag i säng.

Besöket idag lördag var jättetrevligt :) när de kom var Thomas iväg och köpte julklappar till mig och sig själv, så jag visade dem runt själv, och fixade kaffe och så. Det var första gången jag träffade Claes, och blev positivt överraskad. Han var minst lika trevlig som jag trott och lite till :)

Sedan kom Thomas och slängde en Wii i knät på mig! :D \o/ jag blev svinglad :)

Så nu har jag spelat och grejat (medan han lekte med sin fina acer netbook) jättelänge, och sedan haft riktigt mys för första gången i vårt vardagsrum, med mackor och serier :) <3

Nu är klockan 00:47 och jag lade mig 00:00 ungefär, det tar tid att blogga så här mycket (allt jag bloggat idag) via mobilen! ;D har kramp som fan i händerna nu ;)

Nu ska jag lyssna vidare på Karin Alvtegens bok Svek. Den är bättre än väntat. Ger en del tankeställare, och hon är bra på att återge skillnaden på tankar hos kvinnor och män på ett trovärdigt sätt. Jag gillar den.

Men Mörkerspår som jag nämnde tidigare var ren skit. Slöseri med tid och bara blä. Den var riktigt b, dåligt skriven, ointressant och amatörsmässig. Rekommenderar den verkligen inte.

Imorgon ska vi till Stockholm vid 17 för att fira jul med jenny, eric och mamma :)

God Natt! :)

Inga kommentarer: