09 december 2008

.. och så december

Rörmokaren kom till både mig och bytesdamen på måndagen 1/12 och kopplade i våra diskmaskiner. Hela faderullan med diskmaskinerna kostade bara 500 kronor. Han är bäst.

.. jag kontaktade Madde som kom och hjälpte till att fräscha upp lägenheten på tisdagen 2/12. Jättemysigt! Vi satt och pratade aslänge först om alla möjliga saker, och tryckte i oss glögg och annat gott :)

Jag var hemma från jobbet hela den veckan med skitjobbig hals och förkylning.

På torsdagen 4/12 var första dagen jag orkade sitta upp alls typ, så jag jobbade i typ 2 timmar, det som var brått.

På fredagen 5/12 var jag mycket piggare, men inte frisk. Men jag tog mig ner på stan och solade, klippte mig och shoppade inför Procera-julfesten som skulle vara på kvällen.

Det blev väldigt stressigt! Man skulle mötas på deras kontor på Monark klockan 16 för glögg och mingel, och jag var klar hos frisören (som som vanligt inte alls gjorde det snyggt..) först strax efter 15! Så jag sprang igenom två klädbutiker och hittade som tur var några outfits i den sista. Jag småsprang hem för att testa kläderna och bestämma mig, fan vad svårt det var..

15:50 hade jag fortfarande inte bestämt mig för den vågade eller den tråkigare klänningen, och småskrek i luren åt Thomas att komma hem och hjälpa mig ;) valet var lätt, det blev den mer vågade (mer vågad som i udda för mig, än som i sexig). Men så var jag ju inte iordninggjord eller sminkad alls 16:00.. så jag skyndade mig som fan med sådant så att vi tillslut kunde gå. Gah, hatar sådant.

.. råkade dessutom gå med fel BH, men hade slängt i rätt BH i väskan med badkläder (skulle bada tunna på kvällen), så jag kunde byta på toan på deras kontor ;)

Hur som helst, själva festen var på "Fångarna på gården"-gården (minns aldrig vad den heter). Gott kallt julbord, men tråkigt varmt julbord. Men efter allt det kalla (det jag gillar mest ändå) var jag redan mätt, så det gjorde inte så mycket ;)

Tråkigt att det bara fanns öl eller äckligt vin att välja mellan.. blev mao en nykter kväll. Men det var helt ok! Mysigt folk, och när det var SPA-dags var det väldigt mysigt.

Området var supermysigt inrett, även om det var väldigt fejk. Lite jobbigt att gå på iskalla vassa stenar när man bytt om till bikini, men det var värt det när man väl kom ner i tunnan med de goa grabbarna :)

Tror jag hängde i tunnorna i ungefär 3-4 timmar ;D aldrig badat så länge i hela mitt liv ;)

Dagen efter, i lördags 6/12, så tog jag och Thomas det väääldigt lugnt hela dagen - och gick sedan på bio för att se Twilight med Ida och Alexander :) gillar verkligen de böckerna. Trots att de är ungdomsböcker ;)

Slappade ännu mer i söndags, och jobbade hemifrån igår och fortsätter att jobba hemifrån idag.

Det är allt! Får väl lägga till mer om jag kommer ihåg mer senare ;)

Inga kommentarer: