21 december 2008

Snart Jul

Åh vad skönt att börja få ordning! Tapetseringen blev jättebra, även om tapeten i vardagsrummet känns lite rosa ;)

När golvkillarna kom på onsdagen som avtalat så hade jag redan en fruktansvärd huvudvärk, och att bli väckt tidigare än kroppen vill brukar ändå ge mig huvudvärk, så den blev värre när de kom.. För att inte tala om när de började slipa golvet så klart ;)

Jag spenderade morgonen i sängen med öronproppar och kudde över huvudet. När de var klara några timmar senare fick jag ännu mer ont i huvudet av lackångorna. Det var inte min favoritdag ;)

Jag stack ner på stan för att dra till kontoret och jobba lite. Jag hade tagit hem min stationära dator därifrån inför flytten till ett nytt kontor, så jag hade med mig den bärbara. Jag vill inte gå in på detaljer, men jag fick panik över flytten, eftersom jag skulle iväg på söndagen, och ingen annan kunde (ville) ta tag i det när jag var borta.

För att hålla det hela kort så stack jag från kontoret med värsta humöret på länge, plus huvudvärk, plus tårar i ögonen. Det hjälpte inte att jag stötte på smyckestjejen (hjälper ett smyckesföretag med deras hemsida) på väg därifrån och blev stressad att fixa saker åt dem. När jag kom hem var ångorna kvar så jag kunde inte sitta där och jobba. Gah.

Det slutade med ett paniktelefonsamtal till Thomas som löste det hela genom att bjuda över mig till deras kontor och hjälpa mig lite med sidan. Han tryckte i mig godis och var underbar och spelade bra musik för mig :) <3 så allt slutade bra, även om jag kom hem först 01.

Dagen efter skulle jag, ida, patte och tim flytta möbler och saker från kontoret till idas hästtransport. Alexander hjälpte också till! Snäll :) sedan spenderade jag några timmar med att flyttstäda ihop med tim, och allt blev godkänt. Skönt! Så nu är vi ute ifrån skvallercentralen! ;)

Jag avslutade dagen med att jobba lite till och sedan dra till nya kontoret för ett möte för nya hyresgäster. Sedan gick jag förbi ett närliggande thaiställe och köpte med mig mat hem. Passade även på att prata lite, och lära mig thai ;D sedan åt jag och tittade på serier och tog det lugnt.

Inga kommentarer: