15 december 2008

Tapetsering på gång

Även om jag var beredd på att de kunde komma tidigt hoppade man så klart till i sängen när den hemska ringklockan (vi MÅSTE byta ut den!) ljöd 07:00. Som tur var (för mig) blev det upp till Thomas att sprätta upp och yrvaket öppna för hantverkaren.

Vi pratade lite med honom om vad som gäller och så där, han var jättetrevlig btw, och sedan gick jag och lade mig igen.

Jag funderade en stund på att gå upp på riktigt, men näää.. Varför egentligen? Hade jag haft nyckel till kontoret så hade jag iaf kunnat gå dit tidigt. Men Tim (vår designer) har ju den, och han lär inte INTE ta sig dit vid denna tiden. Han kommer ju knappt dit vid 10 när han SKA dit ;)

Och internetet hemma har vi fått plocka bort för att modemet och det är i vägen för tapetserarkillen, så jag kan ändå inte jobba hemifrån.

Därför är det lika bra att lägga sig och utnyttja de extra 2 timmarna till att vila eller försöka sova mer. Räknar dock inte med sömn eftersom killen så klart väsnas, men tänkte fortsätta lyssna på min ljudbok "Mörkerspår" av Inger Frimansson i alla fall.

Den är förövrigt ganska.. Skum. Och jag vet inte om jag vill påstå att det är på ett bra sätt ;) jag tror att något spännande ska hända snart, men det har jag trott de senaste 6 skivorna.. ;)

Huvudpersonen är dessutom en rejält patetisk, självutplånande, medelålders kvinna som jag knappt står ut med. Men den håller mig ju uppenbarligen kvar ändå på något sätt.. Får väl se om det lönar sig.

Hur som helst. Tapetseringen kommer pågå idag och imorgon, sedan kommer folk som ska slipa vardagsrumsgolvet på onsdag och kanske torsdag. SEDAN kan vi äntligen äntligen börja få ordning på riktigt! Möblera i hall och vardagsrummet har vi väntat med pga detta. Men då jävlar blir det av. Ska dessutom få hit mitt älskade piano då också, äntligen.

Men så blir det lite snopet, för att vi ska åka härifrån på söndag, så vi får se vad vi hinner få iordning innan dess.

Mjau.

Ps. Skrev allt detta på mobilen, imponerad? ;)

Inga kommentarer: