19 januari 2009

Amerikaner

Gah. Hur ofta är det man hör en amerikan som hamnat i trubbel utomlands säga "I'm an american, I have rights!" eller liknande i filmer? Jag hatar det! Jävla idioter.

Ja, jag har en jävligt kass dag ;) svintjurig. Känns som en riktigt jävlig pms, som jag inte borde ha nu. Låter det dessutom gå ut över Thomas stackaren :/ jag är väldigt lättirriterad och blir lätt frustrerad. Skitjobbigt. Vill bara gråta eller kasta saker typ. Inte kul alls.

Försökte spela guitar hero, men jag blev bara arg och frustrerad på Thomas, så det gick inte. Men lyckades spela lite på medium iaf :) innan det sket sig med de på one-scenen ;) efter 3 failade låtar slutade jag.

Bara för att fortsätta gnälla lite så är jag även väldigt irriterad på hon som läser min ljudbok för tillfället. Hon säger "e" istället för ä, vilket stör som fan på vissa ställen. Men det som stör mest är att hon inte kan uttala kombinationen "ns" som i chans, konferens etc. Hon uttalar det som "ng" istället vilket låter väldigt obildat och jobbigt. Väldigt stockholmskt.

Undrar varför jag är så här idag :/ känner det i hela kroppen. Det bubblar av ilska i mig, måste andas lugnt för att inte bli upprörd över ingenting. Vet inte om ni kan föreställa er hur jobbigt det känns. Iaf inte killar ;) tjejer kanske kan. Men detta är i alla fall skillnad mot pms, eftersom man kan skylla det på mens när man har pms, då är det lättare att ta. För att man vet varför man mår som man gör. Men i detta fallet har jag inget att skylla på, jag förstår inte varför jag mår så här :/ vilket är extra frustrerande. Blä.

Inga kommentarer: