01 januari 2009

Gott Nytt År :)

Oj vad jag har sovit. Kvällen blev mysig tillsammans med Thomas, Ida, Alexander, Gandalf, hans Karin och Emelie :)

Vi började med att Alexander, Ida och Emelie kom förbi lite tidigare och lagade mat. Jättegott kött med potatisgrejer och jättegod sås! :)

Jag fick en jättesöt julklapp av Emelie, ett kattblock :)

Vi trängdes runt vårt lilla köksbord och drack vin och hade det mysigt. Cat blev lullig ;)

Medan vi satt och pratade vidare började Thomas ställa in sakerna i diskmaskinen och fixa iordning <3

Sedan plockade vi fram lite gott till vardagsrumsbordet och satt där resten av kvällen.

En stund efter att sakerna kom fram kom Gandalf och hans Karin. Kul att få träffa henne! Fin tjej :)

Sedan blev det glögg och pepparkakor och diverse annat småpill.

När det började bli dags för champagne öppnade jag så klart även den som jag öppnade cidern (fakechampagnen), eftersom jag är extremt ovan vid champagne (det är ju äckligt ;)). Så trots Thomas "nej vänta!" öppnade jag dess ståltrådsgrej och tjoff så hade vi champagne lite här och var i köket ;) men men, jag hällde upp till de som skulle ha och så skålade vi in det nya året! Några sekunder försent men ändå ;)

När det började bli dags för folk att dra sig hemåt så tog det så klart lång tid för Alexander att komma fram i taxins telefonkö, så jag tvingade honom att spela World of Goo ända tills taxin kom ;)

Lade mig först vid 04. Jag och Thomas passade på att städa iordning en del innan vi lade oss, men det var inte så mycket att städa eftersom han hade varit skitduktig under kvällens gång och stoppat i och plockat ur diskmaskinen och sånt! <3

Sedan sov jag tungt ända till halv 2 på dagen :) som sagt blir det svårt att vända på dygnet sedan ;)

Inga kommentarer: