04 februari 2009

Kompass?

Har alla amerikaner en inbyggd kompass? Det är ofta man hör south och west etc hit och dit, och de har stenkoll på åt vilket håll det är.

Själv har jag ganska bra (eller normalt) lokalsinne och känsla för var norr är, men aldrig att jag skulle kunna bli ledd genom en skog bara med "go west three miles, then north blah blah" helt plötsligt.

Eh, blabla, never mind. Bara en tanke ;D

Rent allmänt hade jag en bra dag, men nu känns den skitkass. Känns svårt att försöka sätta mig in i en projektledarroll, när de jag ska "leda" alla jobbar väldigt oregelbunden deltid, nån dyker knappt upp alls, nån missar saker hela tiden, nån vill inte och är tjurig, nån har inte tid, etc etc. Gah :/

Säg till om ni känner nån seriös som kan jobba heltid med design och .net och administration och och och ;)

Jag tror jag ska gå å brotta ner soffan nu.

Inga kommentarer: