20 februari 2009

Oj, glömt berätta!

Glömde ju berätta att jag varit och åkt skidor för första gången på 18 år! Jelp.

Man märker hur gammal man blivit när man inte slänger sig ut i backarna utan fruktan för sitt liv längre.. Till saken hör att jag åkt en enda gång förut (en vecka), när jag var 11, och då åkte jag röda backar. Eller egentligen helst svart offpist, annars var det inte tillräckligt spännande ;)

Nu när jag åkte till Branäs en långhelg med småbröderna, deras mamma, och min syrra, så var det inte lika.. våghalsigt ;)

Jag var som en nybörjare, och då menar jag inte de små 3-åringarna som åker som experter i backarna, nej, utan en riktig nybörjare. Skakig i benen, ostadig i hela kroppen, trillade då och då och var livrädd nästan hela tiden, haha.

De andra var skitsnälla och lärde ut massa knep som funkade asbra, så efter någon dag gick det iaf bättre ;) men jag höll mig till de blå backarna..

De lurade mig vid ett tillfälle att åka en lång blå backe som vid två korta sträckor gick över i att vara röd, enligt kartan.. Men fy sjutton vad jobbig den var. De röda sträckorna var längre än väntat, och vissa delar av de blå var.. röda tycker jag ;)

Jag var ganska övertygad om att jag skulle bryta något, och ibland var jag säker på att jag inte skulle komma ner alls ;D jag trillade massor, och det var ju svinsvårt att komma upp med pjäxorna. Hihi. Ojoj.

Förutom min feghet så hade jag dessutom fruktansvärd huvudvärk till och från varje dag (11e till 14e feb), det var svinjobbigt :/ har den fortfarande, och vet inte hur jag ska fixa den :/

Jag var hos optikern härom dagen för att kolla om det var styrkan på linserna som var fel, men icke :/ men jag passade på att köpa ett par Guitar Hero-glasögon när jag ändå var där ;D det innebär de billigaste glasögon de hade för att använda när jag rockar, eftersom mina linser blir torra och bråkar när jag spelar för att jag glömmer blinka ;) hehe.

Jag kom på fler saker den roliga konduktören sa nu, han sa det i högtalarna när vi kom fram till göteborg: "Vi på firman" betydde vi på sj ;) "ta en extra lookie lookie flickor och pojkar" betydde att man skulle kolla så att man inte glömt något ;D "ha en bra dag det ska jag ha" avslutade han med. Underbar start på dagen :)

Inga kommentarer: