24 mars 2009

Haha och mys, snabb rapport

Resultatet på förra inlägget var roligt ;D gav inte så mycket seriöst, men lite fniss iaf ;D

Igår hade jag myskväll med Madde och The Tudors. Hon (för jag kan ju knappast påstå att jag hjälpte till så mycket) lagade fritata som är en omelett med bacon och potatis etc, nästan som en paj :) NAMNAM.

Idag var jag på IKEA med Ida och Thomas. Köpte hyllor som ska upp (en vacker dag) i datorrummet, puh..

Ikväll blir det middag hos Madde med mlemlan och Frida :) Och Madde så klart ;D

Imorgon ska jag mysa med Johanna, och i helgen ska jag till Trollhättan och hänga med tjockis-Rebecka! (höggravid, inte fet)

Tjo!

Ps. Kört en hel del med min moppe för att göra slut på bensinen så jag kan fylla på med ny fräsch fin bensin, men fan vad den är bensinsnål ;D ska man ju inte gnälla över, men just nu är det lite jobbigt, tar ju aldrig slut ;) men iofs asmysigt att köra runt massa med moppen, så det är ok ;)

Inga kommentarer: