28 mars 2009

Shit vad jag trivs!

Jag har precis lagt mig i sängen i gästrummet hemma hos Rebecka. Huset är otroligt mycket finare (och större!) än jag föreställde mig, och jag föreställde mig ett stort jättefint hus :)

Det är fräscht och mysigt på samma gång. Planlösningen är inte tråkigt fyrkantig och gården är.. Wow :)

Jag trivs redan som bara den och har knappt varit här i en timma ens, kanske bosätter mig här, oavsett om de vill eller inte ;)

Dagen började med jobb som vanligt, och massa gos med Thomas som hade sin sista lediga dag (semester hela veckan), och vid 6 drog jag till Göteborg för att möta upp Rebecka, Niclas och hans vän (släkting?) och äta mat. Sedan drog männen till en konsert och jag och Rebecka drog på bio :)

Vi såg, i brist på annat, "Marley och jag" som ingen av oss visste något om, men tog den eftersom vi hörde att det var en romantisk komedi. Jag hade väldigt låga förväntningar och fick värre förväntningar när jag insåg att den skulle handla om en bråkig hund..

Men den var mycket bättre än väntat faktiskt, riktigt mysig :) speciellt i Rebeckas sällskap :)

Hon är så stor nu så jag är lite rädd att hon ska spricka när som helst ;D och att en alien ska krypa ur henne och bita mig i näsan eller något. Jelp.

.. Hon är gravid alltså om någon undrade ;D

Nä nu ska jag försöka sova, trots 1l cola (vad tänkte jag på?). Saknar varma mysiga Thomas bredvid mig, och kommer säkert vakna inatt av att han inte slänger runt mig :D

Puss och gnatt!

Inga kommentarer: