16 mars 2009

Vänner

Mitt inlägg om skitsnack fick fart på massa folk som vill visa att de är min vän, oavsett. Att de finns där för mig och att jag kan lita på dem.

Det är skönt att höra, men ang tillit så är väl min lite skadad, och jag blev påmind om det i helgen. Så förlåt om jag inte litar på er 100% med en gång, men det betyder inte att ni inte är mina vänner, eller att ni ska behöva bevisa något eller så :)

Apropå det, vänner.

En av dem fick mig att tänka på detta med att det är så skönt med vänner som finns där, oavsett hur ofta man hörs, eller ses, eller inte. När man väl hörs så är det som om senaste gången var igår ändå. Inga sura miner för att man (och vännen) inte hört av sig på ett tag.

De har massa förståelse för att de inte är viktigast i mitt liv (vissa vill vara viktigare än jag själv är, och Thomas, t ex).

Ni är sköna <3

Inga kommentarer: