14 april 2009

Härlig påskhelg :)

Jag har haft en riktigt riktigt najs påskhelg :)

Den började med att Catrin (pappas fru) och ungarna kom på besök i fredags, för att titta på lägenheten och hänga lite och sedan "dumpa" Julle här och åka hem. Det var jättesynd att Pappa blev sjuk :( tanken var att han skulle hänga med, och det är väldigt ovanligt. Så jag blev ganska besviken, men ungarna och Catrin räckte bra för tillfället, pappa lovade att komma en annan dag.

Nåväl, när de kom började vi med att göra falaflar som blev riktigt goda, och sedan tog vi en långpromenad till fyren i solen! Blåste nästan inte alls, vilket är väldigt udda vid strandpromenaden i Varberg.

Vi mötte Patte vid fästningen, det var oväntat och kul :)

När vi kom tillbaka till stan igen tänkte vi fika, men inget var öppet längre, så vi gick hem och fixade fuskpaj :) jag hade en påse äppelpaj i frysen, som man tillagar genom att hälla ut frukten i en pajform, och sedan hälla ut smuldegen ovanpå, och stoppa in i ugnen ;D min typ av matlagning ;)

Medan den blev klar fick Catrin testa att spela Guitar Hero. Det gick lite dåligt i början, men hon fick snabbt kläm på det :)

Thomas satt på kontoret när vi kom tillbaka från promenaden, men drog sig därifrån via hajen och köpte vaniljsås lagom till att pajen var klar :)

Sedan omnomnomade vi en stund ;)

Efteråt drog Catrin och Adde och Tinnis (Adrian och Valentin) hem, och jag och Julle satte oss för att spela Neverwinter Nights ihop :) det tog oss ungefär 3 timmar att försöka böka med en gubbe till Julle för att ge den lika många levlar min hade (Julle glömde ta med sin gubbe), och vi fick aldrig till det, så vi startade på level ett båda två istället ;) det var jättekul! Men inte mycket mer spelat på fredagen, eftersom det var ganska sent när vi väl kom igång.

På lördagen gick vi upp ganska sent och tittade på Dokument Humor till frukosten och tog det riiiiktigt lugnt ;) skönt. Jag och Julle fortsatte att spela NWN och Thomas gick ut på en promenad.

När han kom tillbaka dumpade han en tung knöl i mitt knä och sa "överraskning!". Jag och Julle var mitt i en fight, så jag sa "ska bara!" ;) när jag väl kollade vad det var, så var det singstar - till ps3! Jag misstänkte med en gång att han köpt ett PS3 (antar att han ville att jag skulle tro att han köpt fel spel, men kändes aldrig troligt att han skulle köpa ett spel till fel konsol ;)).

Det visade sig att han FÅTT ett ps3 av Olle! O.o Weird. Jag och Julle satt och bara tittade chockat på varandra.

Vi har nu ett ps3 ;D \o/ wohoo!

Thomas hade tänkt köpa ett, men ville inte köpa en till kontroll för att Julle var på besök, så han ringde Olle för att fråga om han kunde låna en av hans kontroller. Varpå Olle sa "äsch, ta skiten". Så Thomas fick ps3an, som Olle tröttnat på ;D


Så vi satte igång med att spela "Little Big Planet" (sök på det på youtube, finns massa söta videor) som är ett aaaassött spel, där man är en trasdocka som löser pussel.. eh.. mycket sötare och roligare än det låter ;)

På kvällen gjorde vi veggiemasala och kollade på The Curse of the Golden Flower som var sisådär, men vacker.

På söndagen testade Thomas och Julle ett Simpsonsspel som Thomas fått med ps3an (han fick med Olles alla spel också, men köpte Little Big Planet och Singstar). Det var ganska roligt pga Simpsonshumorn, men 3D-plattform är alltid lite bökigt.

Sedan kom pappa! Han skulle hämta Julle och titta på lägenheten, eftersom han missade det i fredags :) jag blev superglad över att han kom *myyys*

Jag gjorde en rabarberfuskpaj med massssssa vaniljsås (pappakrav ;D) som vi glufsade i oss ute på uteplatsen i solen *mys*

Sedan tittade vi på en Pingvindokumentär (!) och alla, kanske mest pappa och Julle, skrattade högt åt hur roliga de är.. hrrm.. ;D

Sedan åkte de hem, och jag och Thomas spelade singstar ;D

Att jag vågar sjunga inför honom är ett tecken på att jag måste älska honom något kopiöst ;)

Sedan drog han till Olle (för att betala i natura kanske?) och jag gick igenom alla låtar man kan köpa online, och köpte dem ;)

När Thomas kom hem sjöng vi några fler låtar :)

Igår stack vi iväg med Olle och hans Lena för att kolla på skor i Skene, men vi hittade inget speciellt. Jag köpte ett par sandaler till uteplatsen, och Thomas köpte ett par billiga svarta "vanliga" skor.

När vi kom hem kollade vi på The Mentalist, och sedan kom mlemlan för att sjunga Singstar *gulp*

Hon är ju otroligt duktig på att sjunga, så jag hade bestämt mig för att aaaaaaldrig sjunga med henne, eftersom det skulle kännas extra pinsamt, men äsch, man måste våga ibland :) och det gjorde jag!

De två första låtarna vann jag! Fick massa tusen poäng mer än hon fick..

.. och så insåg vi att vi blandat ihop micarna, så självklart var det hon som fick massa fler poäng än mig egentligen ;D haha. Snopet.

Vi sjöng och sjöng och sjöng ända till strax efter 22, då jag gick och lade mig, och så var helgen slut! :)

BRA helg helt enkelt :)

Inga kommentarer: