29 april 2009

Nu så

Nu har jag klippt gräset med Stiga-kanttrimmern från ÖB :) funkade finfint trots att gräset var aplångt och bara ville ligga ner. Jag krattade upp det så det stod rakt upp, trimmade, krattade, trimmade, etc etc, tills det blev så här "fint".

Bilden är väldigt mörk för att solen lyser så starkt på väggen, men hoppas att ni ser något alls iaf. Jag ska ta en ny bild när solen är på där igen.

Det är väldigt buckligt och knöligt för att gräsmattan vanvårdats så, det är massa kala fläckar och vissa tjocka tussar här och var som nästan är (var, de blev trimmade) som buskar. Men om jag börjar sköta den nu så kanske kanske den vill bli fin en vacker dag ;)

Jag planterade ut mina bambu- och ginsengskott som stått i glas i fönstret aplänge. Får se om de trivs utomhus, ska bli spännande. Annars är det helt ok, eftersom de jag har inomhus ynglar av sig som sjutton, så säg till om det är nån som vill ha bambu eller ginseng ;)

Tack än en gång mamma för att du hjälpte mig att få ordning i trädgården!

Tjo!

Inga kommentarer: