14 april 2009

Skuldfri?!


OMG..

Gick för att hämta posten.. hittade ett brev från Folksam som sa att jag inom 10 dagar får 13910 kronor i ersättning för att jag har ett fult ärr, efter min njuroperation..

O.o

\o/

Jag är i chocktillstånd!

Detta innebär att jag inom några dagar är Thomasskuldfri! \o/ vet inte om ni fattar hur skönt det känns :D

Det hela började med att jag blev inbjuden till ett försäkringsdiskussionsmöte hos Folksam för mer än ett halvår sedan. Vilket innebär ett "vi ska försöka sälja på dig fler av våra försäkringar"-möte.

Det visade sig att jag hade alla försäkringar jag behövde, och vi gick igenom exakt vad de innebar. Jag såg ngt om ersättning för ärr, och frågade vad det innebar. "Vaddå, kan jag bara skicka in bilder på mitt ärr och få ersättning?", japp. Så det gjorde jag.

Hörde inget om det sedan, och utgick ifrån att det inte var fult nog för att få pengar. Men OM jag skulle få pengar skulle jag få typ 2k eller något sådant tänkte jag..

Visar sig att denna helgen var ännu bättre än jag trodde :D

Fortfarande chockad. Vet inte vart jag ska ta vägen, kan knappt andas :D

Inga kommentarer: