05 april 2009

Vår! \o/

Igår var det jättefint väder fram mot eftermiddagen, så jag och Thomas tog en promenad in mot stan för att röra på oss lite, och för att köpa kaffe till honom (alltid bra att locka med). Det slutade med att vi spenderade ganska mycket pengar..

Han köpte lite saker på Östra Tullhuset (tex en present till mig, söt!), och så köpte vi body butter på the body shop.. och så hittade vi parfymer vi ville ha i en parfymbutik..

Jag köpte äntligen en parfym jag länge tänkt köpa. Fick något litet prov för längesedan som jag verkligen trivdes med, så jag har sparat den lilla flaskan aslänge för att kunna komma ihåg vad den heter. Unforgivable woman av Jean John. Jag tycker den luktar gott, och dessutom nostalgi från den tiden då jag testade den :) kul att lukter triggar nostalgi så :)

Förresten.. det finns nu ett förbud här mot att jag ska öppna förpackningar med vätska inuti någon annanstans än i duschen.. ;) Härom dagen öppnade jag en Arla cultura i soffan och spillde på mig, mina kläder, filten, kuddar och soffan, och Thomas fick torka upp ;) jag kan väl inte hjälpa att de är.. dumma förpackningar.. ;)

Idag när jag försökte få upp Thomas satte jag mig på honom i sängen och låtsades att jag skulle öppna en sådan igen, men det funkade inte, han bara hänvisade mig till duschen ;)

Inga kommentarer: