15 maj 2009

Helvete

Snöre på mobilen är farligt.. Snöret fastnade i en kökslådas knopp när jag lade mobilen på bänken i köket. Så när jag skulle lyfta upp mobilen tappade jag taget och den svingades med rejäl kraft mot ett vasst hörn.. Så displayen är nu trasig och visar ingenting (förutom två fina linjer, och en riktigt snygg "spindelvävsspricka"!).

Crap. Jag som är beroende av kalendern och ljudboken i den :(

Tur att jag har en extra mobil och att underbara N95an har tv-ut ;)

Bilden visar alltså vad min TV visar.

TV-ut hjälpte mig att kunna göra backup på allt så att jag kan åka till Kungsbackas 3-butik och lämna in mobilen för lagning. Allt annat verkar vara intakt utom just displayen. Så vi får hoppas att det blir finfint när de lagar den.

Nu ska jag göra mig iordning för after work (!). Inte var dag.

Inga kommentarer: