09 maj 2009

Hulkar :)

Åååh omg vad jag är rörd :)

Jag skickade ett sms till Rebecka för att se hur hon mådde efter födseln (akut kejsarsnitt 6 maj), och hon svarade med ett MMS med lååång text och en otroligt fin bild (bilden till höger har inget med saken att göra, den är bara söt). Det är nog den finaste mamma-son-bild jag sett någonsin, och den finaste nyfödda bäbis ever. Jag började störtgråta och hulka :D

Jag är inte en av dem som tycker att nyfödda bäbisar är jättesöta automatiskt. Jag tycker de kan se ut som skrynkliga, illröda, slemmiga små dvärgar. Oftast. Till och med fula ibland. Men en vacker sak att en människa blivit till världen, och blabla ;)

MEN, denna lilla pojke, är så fin, på riktigt.

.. och det hon skrev var så fint, för att inte tala om det andra meddelandet jag fick nu med ett försök till en beskrivning av kärleken man känner. Aaaaargh, såå fint.

.. och mellan dessa två meddelanden råkade jag och Thomas se sista avsnittet av coupling, där slutet är extremt fint (trots att det är en hysteriskt rolig komediserie), där jag också började gråta och hulka ;)

Nu är hela jag fylld av massa kärlek och fina känslor och lullar runt på små moln.

Mmmmmyyys :)

PUSS till alla.

Cat

PS. Nej jag är inte hög.

1 kommentar:

Rebecka sa...

<3<3<3<3<3<3<3