25 maj 2009

Klink klink KLINK KLIIINK

Nu är pianostämmaren här igen :( ONT i huvudet, han har hållt på sedan 9 :( men jag får försöka koncentrera mig på resultatet.

Naprapaten slutade bra, men det var riktigt läskigt ;)

Träffade HobbeN (Rex) för första gången på för länge, när jag var i Borås förra veckan. Riktigt mysigt att äntligen få se honom igen, och prata viktigheter och nonsens lite hur som helst.

Som vanligt fick han mig att glömma av hela svenska språket, så jag måste ha verkat minst lika bortgjord och dum som förr, med andra ord precis som det ska vara ;)

Hade det supermysigt i Borås rent allmänt. Åkte dit på tisdag kväll, gick till naprapat, hängde med pappafamiljen, vaknade sent på onsdagen, gick till naprapat igen, mötte upp HobbeN i knalleland, köpte present till lillebror, promenerade hem till HobbeN och hängde på hans balkong och hans soffa ett tag, sedan bar det av hem till pappafamiljen igen där vi spenderade resten av onsdagen med att mysa - igen. På torsdagen kom Thomas, Jenny och Eric, och vi mös och firade mig i förskott lite. På fredagen firade vi Valentins födelsedag, och sedan körde Eric oss (mig, Thomas och Jenny) till Varberg där vi hängde och hade det bra resten av helgen :)

Najs :)

Imorgon är det min födelsedag, och då ska vi till Ronja Rövardotters helvetesgap. Det ska bli mysigt :) och så ska jag masseras i 90 minuter.. mmm ;)

Inga kommentarer: