19 maj 2009

Naprapat, jelp!

Jag åkte till Borås idag för att komma till en naprapat som pappas fru Catrin tipsat om för att jag har problem med ryggen lite för ofta, misstänker att den är sned. Jag kom fram en timma för tidigt, och ringde och frågade om det var möjligt att ta hand om mig redan 17 istället för 18. Hon började prata och virra (nästan säker på att hon är full, väldigt obehagligt) om att det nog är dumt eftersom någon annan kommer halv, och då skulle jag få en halv behandling sedan vänta och sedan en halv till, och sedan sa hon att jag kunde komma in och skriva patientkort, det gjorde jag. Hon frågade flera gånger om vad jag har problem med och upprepade sig i allmänhet väldigt ofta.. sedan skulle hon titta och känna på ryggen för att veta hur hon skulle behandla den, sa att jag antagligen har en mild form av skolios :( och så skulle hon plötsligt börja med behandlingen ändå, och gjorde det. Massage och knäckningar till höger och vänster, jelp. Väldigt skönt, men lite rädd för skada om hon är full liksom.. Nu sitter jag i väntrummet medan hennes nästa patient får sin behandling, och funderar på vad som just hänt ;D Läskigt. Men tror att det är ganska bra ändå.. Och får så klart utgå ifrån att hon så klart inte är full, bara sluddrig och virrig.. Skriver mer om en stund när jag varit inne igen ;)

1 kommentar:

jonas sa...

Hur gick det? Kände du någon alkoholdoft hos naprapaten?