04 juni 2009

Min 29-årsfest :)

<-- Loke.

Åh jag är så glad över allt folk som kom! Trodde aldrig så många fina människor skulle komma för att fira mig :)

Fler bilder. Tyvärr väldigt få bilder eftersom det inte var många kameror som blixtrade, säg gärna till om ni har fler bilder jag får lägga upp!

jester, Cat, pjocke -->

Dagen började med att jag stack iväg till frisören och blev av med hälften av allt hår (och småbråkade lite om vilken frisyr jag borde ha..). Hon föreslog hockeyfrilla, vilket hade passat kvällens tema (som var MacGyver, Lila och Bröst) - men OMG vad jag aldrig i livet skulle kunna tänka mig att ha hockeyfrilla! Igen..

Sedan drog jag till The Body Shop för att få sminkrådgivning, som förvisso var bra, men slutade med att jag gick därifrån alldeles blank.. "för att se fräsch ut", medan jag bara tycker det ser ofräscht och svettigt ut. Nåväl.

När jag gick hem hade pjocke (till höger på bilden ovan) kommit för att hänga med mig och Thomas på dagen \o/ så sjuuukt härlig människa :) vi satt och pratade allt nödigt och onödigt och lagade sedan mat ihop som vi gluffsade i oss, om nom nom.

Jag fick 7 presenter av honom! 1: han kom hit, 2: en lila slev, 3: en pruttkudde som hette PooPoo, 4: silvertejp, 5: världens sötaste danska barnbok (som innehöll kat, hest och flodhest t ex ;D), 6: en söt kattmatskål, 7: en söt burk :D

.. och jag stressade runt lite för att hinna få det fint innan folk kom.

Vid strax efter 6 ungefär kom nästa gäng, Patte och hans otroligt fina syrra Jennifer (jag kommer aldrig glömma när hon var liten och ringde på hemma hos mig när jag bodde hos mamma i Borås, och gav mig en halv ölkorv, förlåt Jennifer, men det och mycket annat gör dig sötast i världen).

Jag fick ett sjukt fint halsband av henne (se bilden på mig ovan), som matchar örhängen hon inte visste att jag hade :D och min ring jag tappade på kryssningen förra året :( *saknar*

<-- Jennifer <3

Jag och Jennifer placerade oss i badrummet för att hon skulle sminka mig (hon är ögonsmink-gudinna, se bild), men tyvärr ser jag inte alls lika bra ut som hon gör (se ögon på bild), så det blev inte alls lika bra på mig (hon körde en sotig mörkgrön variant, som hade sett fantastisk ut på henne) + att jag är ovan vid hårt smink på mig. Så vi körde en väääldigt bantad variant istället :) (jävlar vilka komplex jag fick ;p)

Sedan minns jag inte i vilken ordning folk kom, men de drällde in! Efter varje klump som kom trodde jag att det inte skulle komma fler, men det kom bara fler och fler :D \o/ <3

jester/Mikael, knirch/Thomas, pjocke/Joakim och patricho/Patte -->

De som kom var (med reservationer för att jag glömt några, för att mitt minne är apa): pjocke, Patte, Jennifer, jester, mlemlan, Kajsa, gange, zwenzzon, Gandalf, Karin, Efraim/Martin, fnordpojk, daino, Eel, Ida, Lina - och så klart Thomas då \o/

Tack så jättemycket för att ni kom allihop, jag är så glad över det, och för alla söta presenter! (t ex 200 nötcrème, en katt med snopp, lösbröst, drömbok, vännerbok, kattbok, Metallica-Guitarhero, kattmuggar, kattnyckelring, klurspel, kryddadhalloumi, fluff-badanka, rosévin, mm :D)

.. och jättepluspoäng till de som faktiskt deltog i mina små fjantiga lekar, hihi :)

.. och till z som hade hockeyfrillaperuk och lösbröst på sig när han kom!

.. och till daino som hade massa lila på sig (mlemlan också, och många andra som hade lila dagen i ära).

Och och och och :)

Loke kom och spelade för oss på sin Hemma Hos-turné, vilket var riktigt najs och verkade vara ganska uppskattat :)

Lite udda fest helt enkelt!

Den höll på till halv 5 på morgonen (förlååååt grannar!), så jag kan ju lugnt säga att dagen efter var helt väck för min del ;) jag lät mig sova bort större delen av den dagen. En katt utan sin sömn.. you know.

.. alla som var kvar i Varberg var hur söta som helst som kom och kramade mig när jag låg i sängen och var mosig <3

Bästa födelsedagsdagarna på många år kan jag säga, veckorna runt födelsedagen alltså :)

TACK alla fina vänner! <3

1 kommentar:

jennifer sa...

haha du kommer visst aldrig glömma det med korvjäveln, hahaha!
tack för att jag fick komma! och loke var VÄLDIGT uppskattad (från min sida iaf) inte bara ganska. ;) puss!