10 juni 2009

SingStar, Moppe och Vakuum

Alltså.

Det tar emot att erkänna det, men SingStar är underskattat. Det är faktiskt riktigt roligt. Plus att man verkligen tränar upp rösten också.

Från att svära att aldrig aldrig sjunga inför folk, känner jag att det faktiskt skulle vara helt ok, kanske till och med kul, att sjunga på en fest. Så länge micvolymen är totalsänkt..

Med få folk runt sig, helst en, är det iaf riktigt riktigt roligt :) speciellt när man hittar låtar man verkligen tycker om. Har varit hemma hos Emelie och gått igenom några av hennes många skivor, lär bli många fler gånger också :)

Jag tog moppen dit, och tänkte att jag skulle komma ihåg att kolla på klockan och se hur lång tid det tar, men glömde så klart på ditvägen.

Men på hemvägen kom jag ihåg. Tog en kvart, men jag stannade iofs några gånger för att pilla med ljuset som (jag insåg efter halva resan) inte var på ;) jag kom inte riktigt ihåg vilken inställning som var rätt, så jag stannade två gånger pga det.

Jag tror jag kan köra den vägen på 10 minuter om det är bra väder (det spöregnade). Jag körde vägen via stationen, och mot Apelviken, vet inte om någon annan väg är snabbare.

När jag kom hem kom jag på den briljanta idén att lägga en handduk i moppens sadelbox, för att kunna torka av sadeln när det regnat. Och tack vare att jag kom på det insåg jag att det var för trångt i utrymmet, så jag rullade in regnkläderna jag alltid har där i en sån där vakuumpåse (smartasaker.se) - som var klockren! \O/ supernöjd :) ska köpa fler, absolut. Kan varmt rekommendera dem. Från att vara proppfullt är nu utrymmet typ halvfullt :)

BTW, jag älskar min moppe <3

Puss. God natt folk :)

Ps. Tur att man kan maila från mobilen så att jag kan blogga direkt när jag har mina.. tankar ;) detta blogginlägg började som ett sms till mlemlan, och det blev så långt att jag tänkte att jag lika gärna kan blogga det ;)

Inga kommentarer: