31 juli 2009

Dag 2 på Norderön

Väcktes av äckligt käcka Jenny och Eric vid typ 10, när jag låg på min lilla för korta kökssoffa och sov lugnt och skönt, och drömde om Fox och Tracit. Vi åt frukost tillsammans alla 5 och pratade renoveringsplaner tills pappa och Jenny skulle med på ett möte.

Jag hade lite ont i huvudet (kanske pga den hemska väckningen?) så jag stannade i soffan och läste. Eric stannade han med, så vi satt och pratade om diverse saker tills det var dags för dusch som blev dagens spännande händelse.

Trycket i duschen går upp och ner, så min 5-minutersdusch blev 25-minuter lång. Jag blötte håret, schamponerade, och stod redan, blöt och kall och löddrig och väntade på att vattnet skulle komma igång igen.

Suck.

När det väl kom igång igen skyndade jag mig att skölja ur det, balsamera, och så slutade vattnet att samarbeta igen..

Så stod man där kall och blöt och kladdig igen. Pauserna är ju inte speciellt korta heller, säkert mer än 5 minuter.

Det blev samma sak igen när jag sköljt ur igen och tvålat in mig. Morr. Hoppas de kan fixa det en vacker dag ;)

Efter duschen drog Jenny, Eric och Valentin till stan för att handla inför strandpartyt ikväll, och även lite renoveringssaker. Så nu är det lugnt och skönt ;) jag och pappa åt rester från igår, och nu sitter jag och slappar och har det bra :) funderar på att dra på promenad när som helst. Kanske ska städa undan i köket och ta lite bilder först. Får se.

Jenny och Eric som har varit här i två veckor har renoverat golvet so far. Blev fint :) bort med ful plastmatta och fram med gammalt trägolv. I like.

Inga kommentarer: